Menu

Bart Peeters is eerste naam op de affiche

Het is nog eventjes wachten tot het laatste weekend van augustus maar we pakken graag al uit met goed nieuws! Ook dit jaar telt het festival drie volwaardige festivaldagen. Het experiment met een vrijdagprogramma op de Grote Markt voor de 25e verjaardag krijgt dus een vervolg. Bart Peeters is de eerste grote naam op de affiche.

De verjaardageditie van Maanrock was er eentje om niet snel te vergeten. Het breed muzikaal aanbod op de verschillende locaties lokte vorig jaar een record aantal bezoekers. Voor de eerste keer startte het festival al op vrijdag op de Grote Markt, wat een schot in de roos was. Voorheen startte Maanrock telkens met een vrijdagavondprogramma op de zijpodia, zoals het Feestpodium op de Ijzerenleen.

Iedereen in België kent de Vlaamse zanger, drummer, gitarist, presentator en acteur. Bart Peeters is een echte showbizzman die nog steeds jong en oud weet te bekoren. Met zijn onafscheidelijke band, De Ideale Mannen, heeft Bart Peeters de laatste jaren een live-reputatie opgebouwd. De zanger speelde al eerder in 2004, 2007 en 2015 op zondag op Maanrock, maar zal deze editie met zijn vat vol energie het weekend in gang trappen.

Foto: (c) Hugo Van Beveren