Menu

Finalisten DJ Rally zijn bekend

Mechelse DJ's konden dit jaar weer deelnemen aan de Maanrock DJ Rally. De 4 finalisten zijn ondertussen bekend en vechten het zondag 23 juli uit op Mechelen Beach. De winnaar mag op vrijdag 25 augustus het Feest Podium, gehost door Versuz, openen op Maanrock. Daarnaast wordt de gelukkige DJ uitgenodigd om een set te draaien in Versuz zelf. 

Praktisch:

  • Finale DJ Rally om 20u op Mechelen Beach, Douaneplein Mechelen.
  • Gratis inkom
  • Programma: 
    • 20u00 – 20u30: DJ Marjory
    • 20u30 – 21u00: Van Engeland
    • 21u00 – 21u30 PLTSML
    • 21u30 - 22u00: Pierre Total
    • 22u00 - 00u00: After Party

Wie zijn de finalisten? 

DJ Marjory 

“Al van toen ik klein was, ben ik gefascineerd door muziek. Ik heb jaren piano- en zanglessen achter de rug. Ik volgde hiervoor ook meerdere stages en opleidingen. Al jaren stond dj'en op mijn bucketlist en zo gezegd zo gedaan, schreef ik mij in september in voor dj-lessen aan de academie van Grimbergen. Door een vraag van mijn leerlingen om te draaien op de laatste 100-dagen fuif, ging alles wat in een stoomversnelling. Zelf heb ik een voorkeur voor deephouse met een melancholische tint. Ik noem het dansen met tranen in de ogen, maar ook voor de IBIZA-vibes ben ik te vinden. Naast het dj'en volg ik ook nog zanglessen. De muziektheorie en de inzichten die ik hierdoor verkrijg, neem ik graag mee als dj.”

Van Engeland

“Wat ooit begon met enkele cd's te spelen op een fuif werd al snel een geliefde hobby. Naarmate de jaren passeerden, groeide deze liefde alleen maar. Zowel het verzamelen van vinylplaten als het maken van eigen muziek zijn een groot deel van mijn vrijetijdsbesteding geworden. Maar al te graag deel ik mijn passie voor elektronische muziek voor een breder publiek. Met een mix van enkele funky elementen en een paar stevige kleppers hoop ik ieder van jullie te verrassen.'' 

PLTSML

Voor PLTSML is de coronaperiode positief uitgedraaid: "Ik had anders nooit deze passie ontdekt en gevonden! Mijn naam is Micheal Eeckhout a.k.a PLTSML en ik ben geboren en getogen Mechelaar met een grote liefde en passie voor elektronische muziek vooral house, techno etc.

Hierdoor heb ik in een korte periode al op veel plekken in Mechelen mogen spelen met goede house plaatjes op heerlijke zomeravonden tot aan goede zware techno Raves in het uitgaansleven van Mechelen.

Muziek is mijn therapie en hierdoor ga ik volledig op in mijn muziek, het draaien, het analyseren en vooral het intens genieten van de blije gezichten van het publiek. Kortom, draaien is mijn passie, muziek is mijn liefde, entertainen is mijn leven.” 

Pierre Total

Pierre Total is een geboren en getogen Mechelse DJ. Hiphop, afrobeats, latin en andere wereldse invloeden zorgen voor de good summervibes op de dansvloer. 

Een nachtje los den bos in, volledig van't padje of een vitesseke te hoog geschakeld? Geen probleem, Pierre Total zorgt voor de nodige bijstand!