Menu

Moes trapt Maanrock af op woensdag

Moes is een kweektuin voor creatief talent in Mechelen. Tijdens Maanrock treedt Moes op als curator en geeft verschillende bands, dj’s, culinair talent en dichters een podium op het stadsfestival. Daarnaast slaan ze de handen in elkaar met gelijkgezinde Mechelse organisaties. Dit jaar is dat met Kurabu, de Beiaardschool, Welcome in Mechelen, Dichtatuur, Paradijs vzw.

Moes is geen onbekende bij Maanrock. Sinds 2017 zijn ze jaarlijks aanwezig en zorgen ze voor een complementair programma. Deze editie zal Moes meer dan ooit aanwezig zijn op het festival. Dit met een programma dat ruimer en langer is dan de voorbije edities met de focus om Maanrock tot een nog completer en méér Mechels festival te maken.

Vijf dagen op nieuwe locatie

De organisatie van Maanrock maakt Moes nog belangrijker in het festival. Dat gebeurt met extra dagen en een nieuwe locatie. Na het succes de voorbije jaren in de tuin van het Ondernemershuis, verhuist Moes naar de Sinte-Mettetuin. De locatie is ook een unieke groene plek, maar centraler gelegen en biedt ruimte voor meer publiek. En toch wel heel bijzonder: dankzij Moes start Maanrock dit jaar al op … woensdag.

Sociaal engagement

“Het werk van voorbije jaren, om zoveel mogelijk Mechelaars in dit festival te betrekken, gaat verder en ook daar zetten wij onze schouders mee onder. We zijn volop in dialoog om via enkele sociale partners nog meer Mechelaars te betrekken in dit festival. Zo worden we een plek van en voor alle Mechelaars,” aldus Giel Kops, pleinverantwoordelijke Moes.
 

Meer info: 
Instagram: moes_mechelen
Facebook: moesevents
Website: www.moes.events/