Menu

Praktisch

hotel, verblijf, maanrock, maanrock arrangement, festival weekend, festival arrangement

Verblijf in Mechelen met Maanrock arrangement

Wil je graag zoveel mogelijk van Maanrock meemaken? Gelijk heb je! Samen met drie hotelpartners heeft de organisatie een uniek Maanrock-arrangement in elkaar gestoken. Op die manier geniet je 1 of meerdere dagen van het festival én slaap je als een roosje.

Verblijf aan een voordelig tarief in het Martin's Patershof, Mercure Hotel Vé of Holiday Inn City Express. Wat zit er in je arrangement? Je kamer (duh!), een rondleiding achter de schermen van Maanrock en enkele drankbonnetjes. Meer informatie: https://toerisme.mechelen.be/maanrock-2018
Maanrock lokket

Cash - Bancontact

Bij een reeks van kassa’s aan het Groot Podium en het Feest Podium kan je ook met Bancontact betalen. Dit raden we ten zeerste aan. Verder kan je aan alle kassa’s ook met cash betalen.

Op zoek naar een bankautomaat? Je vindt enkele bankkantoren op de Grote Markt en IJzerenleen.

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

Aan het Groot Podium is een verhoogd platform (rechterkant) waarop rolstoelgebruikers of mensen met krukken kunnen genieten van de concerten. Om zoveel mogelijk mensen met een beperking toegang te verlenen, vragen we slechts één vriend mee te nemen op het platform. Zo kan je van alle hoofdacts een heel weekend genieten.

Doventolk op podium

Doventolk

Iedereen heeft recht op plezier! Aan het Groot Podium zullen verschillende enthousiaste doventolken aanwezig zijn op het podium op zowel zaterdag als zondag.

Kind met koptelefoon

Oordoppen en kinderkoptelefoons

Jouw oren zijn kostbaar! Geniet van de muziek en bescherm je oren tegelijkertijd. In samenwerking met CM voorzien we massa’s oordoppen. Er zijn mobiele teams op stap maar je vindt deze ook aan de kassa. De allerkleinsten kunnen ook dankzij CM een kinderkoptelefoon verkrijgen. Over dit laatste binnenkort meer info!

Water installatie voor kinderen

Toiletten

Op de verschillende pleinen van het festivalterrein zijn er heel wat toiletten. Elke area heeft ook kraantjeswater om je handen te wassen. Toegang tot toiletten zijn gratis.

We zeggen vooraf al DANKJEWEL om de omliggende straten en gevels te besparen van wildplassen! Zo stel je de bewoners en ondernemers in de stad ook tevreden :-).

EHBO Busje

EHBO

Het Rode Kruis zet zich ook drie dagen lang in voor jullie op het festivalterrein. Op het festivalmapje vind je meteen hun locatie terug. Op basis van de signalisatie op het terrein vind je ook je weg naar de Eerste Hulp.

Bar

Werken op Maanrock?

We hebben al een groot en enthousiast team van vrijwilligers maar er kunnen er nog altijd bij! Voel je je geroepen om mee te werken tijdens dit grote feest? Het kan. Wil je graag met een vereniging komen helpen om de kas te spijzen? Dat kan ook! Stuur tijdig een mailtje naar info@maanrock.be en wij bezorgen je de nodige informatie om je in te schrijven.

Smartphone filmen

Mag ik foto's maken en filmen op Maanrock?

Professionele geluids-, film-, video- en fotoapparatuur zijn niet toegelaten. Smartphones en kleine toestellen wel. Ben je van de pers en wil je toegang krijgen? Stuur dan een mailtje naar info@maanrock.be.  

Promo

Mag ik promotie voeren op en rond het festivalterrein

Het is bij politiereglement verboden te flyeren of ander promotioneel materiaal te verdelen/op te hangen. Partners van het festival krijgen wel visibiliteit, volgens de afspraken die met de organisatie zijn gemaakt.

Say cheese

Say cheese

Het Maanrock mediacrew (foto en video) trekt een heel weekend lang foto’s en wie weet kom je zelfs in onze aftermovie. Je kan met andere woorden opgenomen worden in film en foto die wij achteraf gebruiken ter promo van het festival. Door het betreden van het festivalterrein stem je er uitdrukkelijk mee in dat je hiermee akkoord gaat.