Menu

Praktisch

Maanrock lokket

Cash - Bancontact - Payconiq

Bij een reeks van kassa’s aan het Groot Podium en het Feest Podium kan je ook met Bancontact betalen. Dit raden we ten zeerste aan. Verder kan je aan alle kassa’s ook met cash betalen.

Op zoek naar een bankautomaat? Je vindt enkele bankkantoren op de Grote Markt en IJzerenleen.

Wil je met Payconiq betalen? Dat gaat ook! 
Aan elke kassa staat steeds duidelijk aangegeven welke betaalmogelijkheden er zijn. 

download maanrock app

Download de Maanrock-app

YESSS, hij is er! Download de Maanrock-app gratis (Android/iOS) en ontdek alles over het festival. 
De timetable, de plattegrond van het festivalterrein, last-minute wijzigingen, een persoonlijke timetable,... Het gaat allemaal. 

Downloaden die handel...

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

Aan het Groot Podium is een verhoogd platform (rechterkant) waarop rolstoelgebruikers of mensen met krukken kunnen genieten van de concerten. Om zoveel mogelijk mensen met een beperking toegang te verlenen, vragen we slechts één vriend mee te nemen op het platform. Zo kan je van alle hoofdacts een heel weekend genieten.

hotel, verblijf, maanrock, maanrock arrangement, festival weekend, festival arrangement

Verblijf in Mechelen met Maanrock arrangement

Wil je graag zoveel mogelijk van Maanrock meemaken? Gelijk heb je!

Binnenkort krijg je hier meer informatie over.

 

Doventolk op podium

Doventolk

Iedereen heeft recht op plezier! Aan het Groot Podium zullen verschillende enthousiaste doventolken aanwezig zijn op het podium op zondag.

Kind met koptelefoon

Oordoppen en kinderkoptelefoons

Jouw oren zijn kostbaar! Geniet van de muziek en bescherm je oren tegelijkertijd. In samenwerking met CM voorzien we massa’s oordoppen. Er zijn mobiele teams op stap maar je vindt deze ook aan de kassa. De allerkleinsten kunnen ook dankzij CM een kinderkoptelefoon verkrijgen, en dit bij hen op kantoor tijdens de festivaluren (Onder-den-Toren 4)

Water installatie voor kinderen

Toiletten

Op de verschillende pleinen van het festivalterrein zijn er heel wat toiletten. Elke area heeft ook kraantjeswater om je handen te wassen. Toegang tot toiletten zijn gratis.

We zeggen vooraf al DANKJEWEL om de omliggende straten en gevels te besparen van wildplassen! Zo stel je de bewoners en ondernemers in de stad ook tevreden :-).

Ambuce

Ambuce

Ambuce zet zich ook drie dagen lang in voor jullie op het festivalterrein. Op het festivalmapje vind je meteen hun locatie terug. Op basis van de signalisatie op het terrein vind je ook je weg naar de Eerste Hulp.

Bar

Werken op Maanrock?

We hebben al een groot en enthousiast team van vrijwilligers maar er kunnen er nog altijd bij! Voel je je geroepen om mee te werken tijdens dit grote feest? Het kan. Wil je graag met een vereniging komen helpen om de kas te spijzen? Dat kan ook! Stuur tijdig een mailtje naar info@maanrock.be en wij bezorgen je de nodige informatie om je in te schrijven.

Smartphone filmen

Mag ik foto's maken en filmen op Maanrock?

Professionele geluids-, film-, video- en fotoapparatuur zijn niet toegelaten. Smartphones en kleine toestellen wel. Ben je van de pers en wil je toegang krijgen? Stuur dan een mailtje naar info@maanrock.be.  

smaakstraat, de vleeshalle, mechelen, food, foodies, festival

Smaakstraat

Op Maanrock kan je de typische frietjes, pizza en pita verkrijgen MAAR wil je net dat ietsje meer? Net iets verfijnder? Een culinair hoogstandje? Dan kom je dit jaar naar onze Smaakstraat. In samenwerking met De Vleeshalle stellen een reeks van foodtrucks hun beste gerechtjes voor. 
 

Genieten van goed eten, in een leuke setting én slechts een paar stappen verwijderd van de grote podia? Ideaal, toch! 

VR 23 aug: 11 tot 23 uur. 

ZA 24 aug: 11 tot 23 uur. 

ZO 25 aug: 11 tot 21 uur. 

Promo

Mag ik promotie voeren op en rond het festivalterrein

Het is bij politiereglement verboden te flyeren of ander promotioneel materiaal te verdelen/op te hangen. Partners van het festival krijgen wel visibiliteit, volgens de afspraken die met de organisatie zijn gemaakt.

Say cheese

Say cheese

Het Maanrock mediacrew (foto en video) trekt een heel weekend lang foto’s en wie weet kom je zelfs in onze aftermovie. Je kan met andere woorden opgenomen worden in film en foto die wij achteraf gebruiken ter promo van het festival. Door het betreden van het festivalterrein stem je er uitdrukkelijk mee in dat je hiermee akkoord gaat.